Aangepast voor website 8

 

Als u overweegt uw kind onder te brengen bij Nannatoe

 

Als u overweegt uw kind onder te brengen bij Gastouderopvang Nannatoe, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Besluit u daarna om uw kind aan de zorgen van Nannatoe toe te vertrouwen, dan kunt u zich in laten schrijven bij een gastouderbureau. Geregistreerde gastouderopvang verloopt namelijk altijd via een gastouderbureau.

 

WIE IS NANNA?

 

De persoon achter Gastouderopvang Nannatoe ben ik: Miranda Huijbregts, 64 jaar. Getrouwd met Wout. Moeder van drie volwassen kinderen en inmiddels heb ik de prachtige titel van oma ook mogen krijgen. De allerkleinsten die net gaan praten noemen mij vaak Nanna (Miranda is ook wel een hele moeilijke naam als je net aan praten toe bent).

 

Ik vind het nog steeds leuk om kinderen te zien opgroeien van baby tot een kind met een eigen willetje en karakter. Kinderen met plezier op zien groeien, en daar zelf een steentje aan bij te kunnen dragen, was voor mij dan ook een belangrijke reden om gastouder te worden. Werken met kinderen vind ik heerlijk om te doen.

 

Ik ben iemand die zich wil blijven ontwikkelen en zichzelf nooit te oud vindt om te leren. Dit geldt zeker voor mijn werkgebied, waarin de laatste tijd geregeld nieuwe ontwikkelingen zijn. Om op de hoogte te blijven volg ik trainingen en cursussen en lees ik vakbladen en informatie via internet.

 

Na 7 jaar als gastouder bij gezinnen thuis te hebben gewerkt, ben ik per 1 september 2013 als zelfstandig ondernemer van start gegaan, onder de naam Gastouderopvang Nannatoe.

 

Copyright © 2013-2021 Nannatoe. Alle rechten voorbehouden.